1996 yılında Torna ve Freze Atölyesi olarak kurulan Özçel Metal Türkiye’nin standart kalitesini ve Sanayi anlayışına katkıda bulunmakla kendisine bu hedefi belirleyerek yola çıkmıştır.

Sanayi sektörüne , girdiği andan itibaren değişik bir imalat standartı getiren Özçel Metal ilkeleri ile farklı sektörlerde hizmet vererek Ege bölgesinde sayılı firmaların arasına girmeyi başarmıştır.

Kalıp yedek parça sektörü ile çalışmaya başlayan Özçel Metal daha sonra alanını genişletmiş ve kalıp yedek parça sektörünün her alanının yanı sıra otomobil yedekparça , makina yedek parça , yapı , mobilya , gıda , reklam , sağlık , kağıt ve ambalaj sektörlerinde de yoğun bir çalışma içerisine girmiştir.

Üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan Özçel Metal Ege şirketleri için üst düzey imalatı ve fizibilite çalışmasının yapılması için büyük gayret sarf etmektedir.”Zamanında Teslim-Uygun Fiyat” uyumu çalıştığı şirketlerde de aşılmaya çalışmakta olup , diğer yandan “imalat” konusundaki açmazları hem şirket,hem sektör,hemde bölge bazında çözmek için durmaksızın yeni strateji arayışları içerisindedir.

Özçel Metal uzun dönemde hedefi, sektöründe lider ve başarıyı yakalamış bir kuruluş olmaktır.Ayrıca Ege firmaları için bir örnek teşkil ederek başarının getirdiği sinerjide en büyük paya taliptir.

Lider kuruluş olma isteğimiz bize yüklemiş olduğu sorumluluk bilinciyle , tamamı yeni teknoloji donanımlı Cnc ve Üniversel Talaşlı imalat tezgahları ile silere hizmet vermekteyiz.